PENSÉER
Äntligen har jag fått ner penséerna i jorden, en av de sötaste blommorna jag vet. Tyvärr hade de bara en kartong av vinröd kvar på blomsterlandet, annars hade jag köpt fler i den färgen.
 
PYTTIPANNA
Pyttipanna är en klassiker som man kan variera på så många sätt. Jag älskar att göra den som den är med potatis, lök, bacon och ett stekt ägg med lite svart peppar på samt rödbätor. Men till hösten blir det oftast en svamp pyttipanna, ibland så tycker jag om att göra en vegetarisk variant, oändligen är stor när det kommer till pyttipanna.
 
TOMAT PAJ
Något enkelt, något vegetariskt, det blev en tomatpaj med en basilika dressing till. Jag gör bara en vanlig pajsats och fyller den med tomater, lök, rosmarin och river ost på toppen. Jag serverar den med en sallad och en basilika dressing gjord på turkisk joghurt, torkad basilika, olivolja, vitlök samt peppar och salt.