LINGON
Om det är något som jag älskar väldigt mycket, så är det råröda lingon. Att få råröda lingon tycker jag är guld värt. Så, nu när lingonen har mognat ute i skogen, så var det en självklarhet att de skulle bli just råröda lingon till middag. Allt jag gör är att koka upp vatten med lingon och socker,eftersom jag är jättedålig på sylt, så fick jag i slutändan plocka upp lingonen ur kastrullen men det var gott iallafall och jag serverade råröda lingonen med en bit kött, brunsås, stekt svamp och lök samt kokt potatis.
 
RÄK SMÖRGÅS
Räk smörgås tycker jag är ett bra alternativ till en förätt eller enkel lunch och om man delar upp brödet i mindre bitar så kan man ha räk smörgåsen som appetizer. Jag smörsteker först brödet i en stekpanna innan jag lägger upp dem på en tallrik och fördelar ut tomat, gurka, handskalade räkor och en klick majonäs. Jag glömde tyvärr salladen men det funkade iallafall.