SOMMRIG COLESLAW MED ASIATISK KÖTTBIT

lunch/middag / Permalink / 1
 
Rädisor är något som jag bara äter på sommaren, så det kändes bara naurligt att ha en sån underbar grönsak i coleslaw när jag gjorde ordning en, för att skapa en mer sommrig smak på den. Köttbiten till, marinerade jag med soja, olivolja, äpple vinäger, honung, riven vitlök och riven ingefära samt svart peppar.  

FRUKOST

/ Permalink / 1
 
Frukost är en av de viktigaste momenten i min dag, det är den som ger mig styrka och energi för dagen. Jag börjar alltid morgonen med att cykla i trettio minuter på motioncykel, styrkaträna och duscha. Så att återhämta energi efter träning är viktigt för mig. I dag bestod frukosten av en varm, rykande het kopp te och en skål med turkisk yoghurt, bär och honung.

PEDIKYR

/ Permalink / 0
Kände att det var dags att ta fram sandaletterna på allvar nu och jag vet att halva sommaren redan har gått, men jag har inte känt att värmen har kommit på allvar ännu när graderna inte har legat över tjugo och mycket regn har det också varit den här sommaren. Men nu var det dags, att sätta ner fötterna i ett varmt bad, torka av, klippa naglarna, fila och måla dem.
 
Till top