ÄPPLE KLADDKAKA

dessert/baka/godis / Permalink / 0
När jag såg klingkitchen bloggs äpple kladdkaka, så kunde jag inte motstå att göra egen Det lätt så ljuvligt gott och jag kände direkt att en äpple kladdkaka skulle passa perfekt, nu när hösten är påväg med alla sina färger. Här finns receptet.

KÖTTBULLAR MED MOZARELLA OCH SPAGETTI

lunch/middag / Permalink / 0
Det har varit så mycket nu, att jag har inte varit säker om jag skulle hinna med allt som sker i mitt liv, men nu får jag iallafall sätta mig ner och njuta en stund, för nu är allt klart. När det är mycket att göra, så vill jag gärna ha mat som går fort att tillaga. Som att koka upp spagetti enligt anvisningarna, steka upp lite köttbullar i en kastrull och tillsätta ett paket krossade tomater och skivad mozarella som jag blandar ner tillsammans med salt och svart peppar, super gott.

PASTA MED SVAMP OCH MOZARELLA

vegetariskt / Permalink / 0
Det är mycket att göra nu under sen hösten och allt börjar smått komma igång med en kaotisk start. Då känns det skönt att kunna kasta ihop en enkel pasta rätt. Jag steker skivad gul lök tillsammans med skivad championer som jag pepprar och saltar. Sen steker jag upp skviad mozarella innan jag lägger upp allt på kokt spagetti.
Till top