HAMBURGARETALLRIK

lunch/middag / Permalink / 0
När jag vaknade imorse, så mådde jag inte bra och det var inte tal om att knyta på sig skorna och ge sig ut på en joggingtur utan istället blev det två extra timmar sömn innan föreberedelserna inför dagens föreläsning. Innan kvällens yoga blev det en härlig hammburgaretallrik med enbart fabrikat mat. Som en härlig stekt hamburgare med ost på, stekt lök och pommes till med ketchup som tillbehör.
 

GLOSSYBOX "BEAUTY AND THE CITY"

/ Permalink / 0
Har provat glossybox för första gången och det var lite pirrigt att öppna locket för att se vad som låg i. Temat för boxen var beauty and the city och ska vara tänkt att göra vardagen lite roligare nu när vardagen är tillbaka efter en härlig och underbar sommar. Innehållet föll mig i smaken och jag kommer att använda alla produkter utan highlighten eftersom jag inte använder highlighter.
 
 
 

FYLLD OMELETT

lunch/middag / Permalink / 0
Morgonen började med 1 km löpning, 400m tempo med stop, 60m runda med trappträning (3ggr) och slutligen 1km löpning. Så min kropp känns fysiskt bra efter morgonens träning och skapar en lugn och harmonisk fortsättning på dagen med bland annat ett besök på stadsbibloteket i Stockholm för att lämna tillbaka böcker som jag hade inför omtentorna, som är klara och gjorda. Till middag blev det en härligt fylld omelett med skivad bacon, skivad kokt potatis, skivad stekt tomat och spenat. Supergod.
Till top