ÅRS SAMMANFATTNING

/ Permalink / 0
När jag tittar tillbaka på 2017, så kan jag minnas ett helt magiskt år och här är höjdpunkterna under det gångna året.
 
1. Årets resa: Resan till Thailand under hela juni som var helt underbar och magiskt. Men försöket att ha internet detox under resan misslyckades, dock jag klarade av att inte vara på något social media under resan.
 
2. Årets prestation: Var när jag sprang topploppets 5 km bana och som gjorde att jag nu älskar att springa lopp, två stycken blev det under 2017 men jag hoppas på fler under 2018.
 
3. Årets nya: Jag började med yoga och blev helt fast. Tycker att det är synd att jag inte har upplevet yogan innan och vilken mirakel som den gör med mina sinnen och min hälsa.
 
4. Årets hemskaste: Den 10 timmar bussresan i Thailand med kackerlackor och utan toalett på bussen och med bara ett stopp längst vägen.
 
5.Årets glädje: hav, hav, hav och bad
 
 
7. Årets mest gillade bild på instagram: Var en delad första plats mellan lime och jordgubbs kladdkaka och felix mexican bean bowl.
 
8. Årets matupplevelse: majskolv med fetaost och vitlökssmör.
 
9: Årets dryck: koksnöt shake gjord på riktig koksnöt som jag drack i Thailand, var helt underbar.
 
Nu hoppas jag att 2018 blir lika magiskt som 2017 har varit.......

I HÄNDELSE.......

/ Permalink / 0
                                                                      Bok: Öppnas i händelse av min död
                                                                      Författare: Liane Moriarty
 
I boken får vi följa Cecilia som är lycklig gift med John-Paul och tillsammans har de två barn. En dag får Cecilia en kartong i huvudet som är fullt med John-Pauls gamla deklarationer men det ligger även ett brev i den, med orden öppnas i händelse av min död skrivet på framsidan. Cecilia kan naturligtvis inte låta bli att öppna brevet och det som står vänder upp och ner på hennes tillvaro.
 
Vi får även följa Rachel, skolans sekreterare och vän till Cecilia, som försöker hitta sin dotters mördare. Men också Tess som får veta att hennes man har blivit förälskad i hennes kusin och hon flyttar därför hem till sin mamma tillsammans med sin son.
Poäng:3/5

ORIGAMI ASK

/ Permalink / 0
Jag har blivit lite små besatt av origami och framförallt askar. Jag hittade ett litet kit innan jul som jag köpte och som innehöll papper och hur man viker askar, och är nu i full gång. Jag försöker testa mig fram genom olika papper och hittade pappersarken magical prisms på panduro som  jag köpte för att prova lite hårdare papper. 
 
Bilden visar resultatet på den första asken och det är lite fingertopp känsla över att vika askar och jag är inte riktigt där än men kanske än dag.
 
                                                                    Pappersark magical prismas hittar ni här
 
Till top