KYCKLING MED RIS OCH CURRYSÅS

lunch/middag / Permalink / 0
Jag har varit inne Stockholm idag för att låna lite böcker och anledningen är att jag har omtentor nu i agusti. Lite tråktigt att behöva sitta inne i ett klassrum för att skriva tenta när det är så varmt och jag känner mig inte taggad alls att skriva tentan. Iställer för att vara taggad när skolan börjar igen i slutet av månad, så kommer jag redan att vara trött. Jag har också gjort en underbar currysås till middag idag, genom att göra en redning på smör, mjölk och mjöl. För att sedan ha i, 1 buljongtärning, 1msk curry, salt och svartpeppar.

KÖTTFÄRSSÅS MED BACON

lunch/middag / Permalink / 0
Har haft en underbar dag med 5 km joggning på morgonen och besök i tyresö centrum. Jag tycker om tyresö centrum även om den är liten, så har den en speciell känsla med sina unika butiker. Till middag blev det en köttfärssås som jag hade i strimlad, stekt bacon i.

KORV OCH SVAMP PYTT

lunch/middag / Permalink / 0
Det fanns kantareller kvar från förra årets säsong, så det fick bli en svamp och korv pytt av kantarellerna. Jag hackade korv, potatis, gul lök och katareller som jag steker tllsammans och har under stekningen i salt, svartpeppar och 2msk senap. Jag serverar svamppytten med stekt ägg.
Till top