SPENAT OCH OST PANNKAKOR
En hel dag med mycket att göra. Först lite ärenden på förmiddag och storstädning på eftermiddagen, så jag är helt slut just nu. Till middag blev det ost och spenat pannkaka, som jag gjorde genom att ha i 1 dl ost och 1dl smulad spenat i pannkaks smeten och som jag steker upp och serverar med keso och jordgubbs sylt.
IKEA, SILL OCH MEDITATION
Har börjat dagen på ikea för att hitta en stor förvaringlåda. Jag hade tänkt mig något i papp först, men hittade en i tyg som jag tyckte passade bättre för förvaring, förvaringslådan skubb. Till middag blev det sill, för att det har funnits ett sug efter sill en längre tid och speciellt som jag missade midsommar, så det fick bli sill idag till middag. Jag avslutade med meditation i tio minuter med hjälp av "yoga med adrinne" youtube klipp.
HACKEBACKSPOTATIS
Jag har gjort ett gäng hackebackspotatis till middag, men de blev inte underbart bruna som jag hade önskat. Beroende på att jag hade för lite smör och ströbröd på. Men jag gör mina genom att skära skåror i potatis, som jag fyller med smör, salt och ströbröd. Jag lägger potatisarna på en smörad form och har dem i ugnen på 200 grader i ca 30-45 minuter. Jag åt hackebackspotatisen tillsammans med en härlig köttbit och kall bea.