GRÖNSAKSSOPPA

vegetariskt / Permalink / 0
Jag har inte mått bra idag utan haft svår huvudvärk, så middag blev en enkel grönsakssoppa. Jag hällde bara i vatten i en kastrull med tärnad potatis, mixade grönsaker, 1buljongtärning och svartpeppar och lät det koka upp tills allt är mjukt.

KIWI OCH BANAN SMOOTHIE

dryck / Permalink / 2
Jag vet inte hur länge mina jogging turer kommer att fortsätta, för det sägs att det inte är bra att springa i minusgrader. Jag kanske byter till träningscykeln som står och dammar när det blir för kallt, men just nu är det plusgrader. Men det är härligt att kunna avsluta joggingturen med att mixa komjölk, 1 kiwi plus 1 banan att njuta av.

KÖTTBULLAR I TOMATSÅS OCH CITRONPOTATIS

lunch/middag / Permalink / 0
Jag älskar att hitta och prova nya recpet och jag är alltid på jakt efter nya. Receptet på köttbullar i tomatsås med citronpotatis hittade jag i ett av kronfågelns nyhetsbrev men gjorde om den för att passa mig bättre. Jag följde receptet på potatisen som jag tyckte blev riktigt god men gjorde om receptet med köttbullarna genom att jag först stekte 1 paktet köttbullar och hade sen i 1 paket krossad tomat, 2rivna vitlöksklyftor, 1 msk honung, salt och svartpeppar och rörde om. Supergott tyckte jag.
                                         Recpetet från kronfågeln hittar ni här.
Till top