PINK SECONDHAND OCH INREDNINGSBUTIK

/ Permalink / 0
Jag fick höra att en ny second hand butik har öppnat i Haninge och jag kunde naturligtvis inte låta bli att åka och titta. Butiken är supermysig men en exklusiv känsla med bland annat märken från odd molly och guess som finns tillsammans med second hand, nytt, gammalt och inredning. De har även smycken, skor och kläder för de minsta och om du är nyfiken på butiken, så finns den på nynäsvägen i närheten av mio möbler.

LEDIG DAG

/ Permalink / 0
Nu när hösten sakta börja komma med vackra, starka färger och mysiga stunder med tända ljus och varm, het choklad eller te. Så saktar jag in och tar in varje minut med ett andetag ut och ett in och verkligen njuter av vår fina höst. Jag unnar mig också små saker, som en räksmörgås eller tidning som jag kan kurra upp med i soffan en kall höstdag som antagligen väntar runt hörnet.

KÖTTBULLAR MED MAKARONER, SVAMPSÅS OCH LINGONSYLT

lunch/middag / Permalink / 0
När skogen har så mycket underbart att erbjuda just nu, så kände jag för att göra min egen lingonsylt och en härlig svampsås. Såsen gör jag genom att göra en grundsås på magarin som jag smälter, sen har jag i lite mjöl och rör runt, så att det blir klumpigt. Sen har jag i mjölk och rör om, så att den tjocknar och blir sås. Då häller jag i några skvättar sojasås, salt, svartpeppar och svamp. Lingonsylten gör jag genom att ha i lingon, socker och vatten i en kastrull och rör om. Jag serverade med färdiga kycklingköttbullar och makaroner.
Till top