BROCCOLI GRATÄNG MED RIS

lunch/middag, vardag, vegetariskt / Permalink / 0
Vad gör man inte en regnig aprildag om inte åker och shoppa en hel dag. Fört blev det heron city och sportringen som just nu har rea på utvalda plagg och det blev en träningströja eftersom min gamla börjar sakta ramla ihop.
 
Sen fortsatte dagen med ännu mer shopping i olika butiker och anledningen är att sommaren är runt hörnet och jag vill hinna hitta mina färger som jag vill ha under sommaren, så rosa naglar och rosa make upp blev det.
 
Till middag blev det broccoli och svampgratäng eftersom jag har frysen fullt med svamp som kom till användnig i denna rätt som jag serverar med ris.
 
Recept broccoli och svampgratäng
1 bukett broccoli
svamp
delade coctail tomater
riven ost
mjölk
salt
svart peppar
 
Jag fördelar broccoli, svamp och coctail tomaterna i en form. Jag häller sen i mjölk som fyller formen, svart peppar och salt innan jag strör på ost och lägger in formen i ugnen på 225 grader i 30 minuter.
 
                                                                             
 
 
                                                                          //smink kit//
 
 
 

VATTENMELON SMOOTHIE

dryck, vardag / Permalink / 0
Började morgonen med en härlig runda med sol och med en tystnad att omge sig med innan jag avslutade med en härlig vattenmelon smoothie, innan det var dags att åka iväg för bland annat fönster shooping och bio.
 
Recept vattenmelon smoothie
1 glas komjölk
1 liten skål med vattenmelon i bitar
 
Jag lägger mjölken och vattenmelonen i en mixer och mixar till en smoothie.

KYCKLING MED POTATISSALLAD

lunch/middag, vardag / Permalink / 1
Kanske är det värdret eller något annat, men jag har varit väldigt trött på sistone och är helt orklös men jag gjorde en härlig potatissallad till middag iallafall.
 
Recept potatissallad
skalade, kokta och hackad potatis
riven mozarella ost
hackad soltorkad tomat
hackad fetaost
hackad körsbärstomat
 
Jag blandar bara allt i en skål och rör om och serverar med kycklingklubbor och körbärstomater som har varit inne i ugnen tillsammans med kycklingen.
 
 
Till top