FÖRKYLD

/ Permalink / 0
Så hände det, förkyldningen bröt ut och jag missade veckans sista föreläsning och fick ligga hemma med ont i kroppen och täppt näsa i stället. Men som tur var, så blev det bättre under dagen och jag mådde betydligt mycket bättre och smärtan i kroppen försvann ganska snabbt. För att överleva förkyldningen så dricker jag massa färdig pressad juice som är köpt (jag har även apelsin hemma, men orkar inte pressa), äter en massa halstabletter, dricker varmt honungste och har massa pappersnäsdukar. Just nu mår jag betydligt bättre och är glad för att det bara är en liten förkyldning, för den täppta nästan börjar sakta försvinna och jag kan börja ta tag i saker igen.
 
 

MAJSBIFFAR MED RIS OCH SÖTSURSÅS

lunch/middag, vegetariskt / Permalink / 0
Känner av en förkylning och hoppas nu jätte mycket att den inte bryter ut utan att jag har lyckas skrämma bort den med mycket vatten, halstabletter och apelsin. Så länge det är lite rinnande näsa, så klarar jag av det men så fort det blir ont i halsen med feber, då blir det sängliggande och inställda föreläsningar för mig. Till middag blev det något så enkelt som majsbiffar.
 
Recept
2 majskolvar
2 ägg
2dl mjöl
 
Jag börjar med att skära bort majs från majskolvarna och häller majsen i en bunke. Jag knäcker i äggen och ha i mjöl. Sen är det bara att röra till en smet och steka dem. Jag serverade mina med ris och sötsursås.
 

IKEA

/ Permalink / 1
Har varit på en liten rund i ikea och småhandlat. Bland annat dessa skubb lådor som jag använder för att bygga en bokhylla av. De blir lite mjuka när man ställer något i dem, men det funkar ändå helt perfekt, så därför använder jag dem som bokhylla. Jag kommer att bygga till den, så att den blir tre rader och så behöver jag lite andra låder till.
Till top