ANDAS IN, ANDAS UT

/ Permalink / 0
Så mycket att göra att jag knappt hinner med allt, så jag avslutar kvällen med återhämtning för själen. En stund med yoga och andas in, andas ut och reflektera över stunden jag har i nuet som finns i stillheten som sker just nu.
 
Det känns som jag just nu utsöndrar positiv energi , eftersom jag mår bra av att priotera mig sjäv utan att vara självisk och det skapar glädje hos mig själv.

CARBONARA

lunch/middag / Permalink / 0
Det har bara varit plugg hela dagen och jag har läst litteratur, antecknat och sammanställt inför tenta. Men jag stannade upp en liten stund och gjorde carbonara till middag.
 
Recept
kokt spagetti
1 ägg
3 bacon/per person
1 hackad lök
 
Jag kokar bara spagetti efter anvisningar och steker under tiden bacon och lök. Jag kokar också upp ägget en liten stund innan jag knäcker den i tallriken.
 

I STILLHET I TIDENS......

/ Permalink / 0
Författare: Erling Kagge
 
Kagge vill att vi upptäcker stillheten i den distraherande ljudet som väsnas runt om oss och som blir en flykt in i en annan värld genom det skärmen ger oss och som skapar en bereoendeframkallning som vi inte klarar av att leva utan.
 
Därför är det viktigt anser han att vi upptäcker stillhet en motsats till all ljud och vad skärmen ger oss, med sin bok får vi upptäcka hans stillhet och hur han ser på stillhet. poäng 3/5
Till top