FISK MED STRÖBRÖD TÄCKE

lunch/middag, vardag / Permalink / 0
  Jag bara fortsätter att njuta av det härliga vädret och det blev även en liten runda på 3,4 km i morse.
 
Recept fisk med ströbröd täcke
fisk
2 dl ströbröd
2 tsk fryst persilja
salt
svart peppar
riven parmesan
200g smält magarin
 
tillbehör
sallad
kokt potatis
 
Jag börjar med att göra ströbröds blandningen genom att ha i ströbröd, persilja, salt, svartpeppar, 200 g magarin och parmesan i en bunke och som jag blandar till en smet. Jag häller smeten över fisken och lägger in fisken efter anvisningar som finns på förpackningen. Sen är det bara att servera tillsammans med en härlig sallad och kokt potatis.

MAJSBIFFAR MED RIS OCH TOMAT MED FETAOST

lunch/middag, vardag, vegetariskt / Permalink / 0
Det var en skön start på dagen med intensiv styrketräning med fokus på armar. Så det var bara att ta fram exetube och sätta igång och avsluta med mage, rumpa och lår. Till middag blev det majsbiffar med ris och tomat med fetaost.
Recept majsbiffar
250 g majs
2 ägg
1 dl mjöl
3msk mjölk
 
Tillbehör
ris
smulad fetaost
hackad tomat
sweet chilli sås
 
Jag lägger majs, mjöl, mjölk och 2 ägg i en bunke och börja blanda till en smet. Jag klickar sen ut smeten i en stekpanna och steker dem tills de får en brun färg. Jag serverar majsbiffar tillsammans med ris, sweet cillisås och fetaost med tomat.

BROCCOLI OCH TOMATGRATÄNG

lunch/middag, vardag, vegetariskt / Permalink / 1
Hittade recept på tasteline på en enkel broccoli och sinkgratäng med keso som jag tyckte lät god och som jag ville prova, men byte ut skinkan mot tomat i min.
 
Recept broccoli och tomatgratäng (2per)
250 g keso
2 ägg
salt
svartpeppar
1 skivad tomat
1 bukett broccoli
riven ost
 
Jag blandar ägg. salt, svart peppar och keso  i en bunke och delar sen broccoli i bitar och skivar tomat. Jag lägger först i broccoli i en form och häller hälften av ägg och keso blandningen över och sen har jag på skivad tomat och häller resterande av ägg och keso blandningen över innan jag toppar med riven ost och lägger in formen i ugnen på 200 grader i 30 minuter.
Till top