SISTA DAGEN PÅ ÅRET

/ Permalink / 0
Så var man här igen, ännu ett år har gått förbi och jag känner att jag knappt hann med. En liten undran också hur det nya året kommer bli och vad jag vill ändra på för att det ska bli ett toppen år, inte för att 2014 inte var det utan tvärtom, men jag hoppas  så mycket mer av 2015.
 
Att få skapa det liv som jag vill ha det, tror jag är den viktigaste nyckeln för ett liv full av glädje och det är något jag tar med mig från 2014 in till 2015. Jag vill dock förändra mig själv genom att hitta harmonin och lugnet i mig själv genom yoga och självständiga promenader, för jag älskar stress och när det händer mycket men samtidigt måste jag hitta en vägskål  till den sidan av mig. Jag vill också ha mer energi, att orka mer och ta tag i de bitar som jag känner att jag inte orkar med eller har tid med som att träna och speciellt simma och göra aktiviteter som jag drömmer om men aldrig uppfyller.
 
Så jag hoppas att 2015 blir en toppen år!
 
Jag delar med mig av en bild som jag känner var bäst under 2014 och det var resan till Thailand, där jag bestämde mig för att inte skriva något på sociala media eller ha något kontakt med någon på mobilen utan bara fokusera på mig och min familj.( Bilden är från stranden på Koh samui)
 
GOTT NYTT ÅR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top